Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 3000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Trygg og fleksibel betaling

Bli bedre kjent med Camilla Øhrling


Bærekraftige smykker inspirert av familiehistorie

Lise Camilla Øhrlings visjon er å skape glede ved å formidle sin historie, tradisjon og sin kjærlighet til livet - gjennom smykker man blir glad i.Hun presiserer: - Camilla Øhrling er ikke først og fremst trend, men stil; 20 prosent trend og 80 prosent tidløst. Det er smykker som skal vare, og som du skal ta fram igjen og igjen.

Hun har det siste året omprofilert merket fra Farmhousedesign til Camilla Øhrling. inspirert av sin familiehistorie og et behov for å gjøre merket mer personlig. Camillas slekt på farssiden stammer fra en svensk adelsfamilie. Stamfaren, Henrik Larsson Eding, brakte «gullepler» fra Amerika som gave til kongen, og fikk på den måten sitt våpenskjold, med armer som holder et gulleple.

Gulleplet er et Keltisk symbol på utenomjordisk visdom og udødelighet. Hennes logo har en kolibri, fordi den er en svært nyttig pollinator og symboliserer det å gi liv videre fra gulleplene til de vakre smykkene hun skaper.

Produktene

Smykkene produseres hovedsakelig i kirurgisk stål som Rhodineres eller trippelforgylles med 18 karat gull.

Lise Camilla Øhrling er opptatt av natur, miljø og sosialt ansvar:


Tekstilproduksjonen har nullutslipp (“zero waste”), ved at alle stoffrester doneres til gjenbruk.

- Gjennom vårt varemerke ønsker vi å bidra til en levevei, over landegrenser og gjennom mange generasjoner. Våre fabrikker er små, familiedrevne med transparente produksjonsprosesser. Vi følger våre produkters fødsel, fra idé og fram til sluttkunden - for å sikre høy kvalitet for produktet og gjennomføringen.

- Våre produsenter er vår familie og deres hjem er våre hjem når vi er på besøk. Vi har bygget våre relasjoner gjennom mange år. De er derfor våre samarbeidspartnere som bryr seg om våre kunder på samme måte som vi gjør.

Tekstilene produseres i organisk bomull, lin, silke, bambus, viskose, merino- og kashmirull.

 

Prosessen

Hvert smykke er først håndtegnet, støpt, formet, sveiset og forgyllet tre ganger før smykket monteres og logo settes på. Smykket går så gjennom en kvalitetstest. Innpakking produseres, smykket pakkes og sendes. Så blir smykket i din bestilling sjekket, pakket og sendt til deg. Hele denne rekken av handlinger blir utført for hånd.


For at vår drift opprettholder en evne til å sikre et levebrød for alle involverte - er det åpenbart at dette kun er mulig ved å holde et anstendig prisnivå. Vi har et sterkt ønske om å øke bevissthet rundt slike sammenhenger, for å hindre at mennesker utnyttes og for å bidra til en rettferdig handel, sier Lise Camilla Øhrling.

Se vårt utvalg fra Camilla Øhrling her: