Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 3000 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Trygg og fleksibel betaling

Kvinner hos Masai


Masai arbeider for kvinners muligheter og likestilling mellom kjønnene
Masai ble grunnlagt av en kvinne, drives av kvinner, lages av kvinner og  designes for kvinner. Kvinner spiller en sentral og aktiv rolle i Masais virksomhet, og vi er stolte av å ha ambisiøse og talentfulle kvinner på alle nivåer i organisasjonen og i verdikjeden vår.

Masai X Amfori


I 2018 ble Masai medlem av den internasjonale organisasjonen Amfori som oppmuntrer til ansvarlig og bæredyktig  forretningspraksis gjennom implementering av deres to initiativer: BSCI  og BEPI. Som medlem av Amfori har Masai også tatt del i deres ambisjon  om Trade with Purpose
Kvinner hos Masai:


  • 50% av ledelsen er kvinner
  • 60% av toppledelsen er kvinner
  • 75% av hovedkontorets ansatte er kvinner
  • 60% av våre produsenter er eid eller deleid av kvinnerMasai  sin ledelse ble invitert av Amfori og UN Women med på en 10 måneders  reise med det formål å implementere og fremme Women`s Empowerment Principles (WEPs). WEPs er et veiledende verdisett for virksomheter med  henblikk på å fremme likestilling mellom kjønnene og kvinners  innflytelse på arbeidsplassen, i forretningslivet og i samfunnet.  Prinsippene, som er utarbeidet i samarbeid med FNs Global Compact og UN  Women, springer ut av den internasjonale arbeidstaker- og  menneskeretiigheter, og bygger på en anerkjennelse av den innflytelsen  og det medansvaret virksomheter har for likestilling mellom kjønnene.

“Hos Masai vil vi jobbe både internt og sammen med leverandørene våre for å  evaluere våre nåværende verdier og arbeidsmåter, og for å sette klare  mål for hvordan vi skal drive en virksomhet og en verdikjede som  oppmuntrer og støtter kvinners muligheter og innflytelse i tillegg til  likestilling mellom kjønnene.”

Se vårt utvalg her >